Vi som driver Lenas Lek Och Fritid,

Vi som driver Lenas Lek Och Fritid, heter Sören Och Lena Von berger.

Det är i huvudsak Lena som står i vår butik i Centrala Örkelljunga, medan Jag Sören sköter Webbshoppen, Tränar våra 3 dobermann, sedan är det ju hus och trädgård som fallit på min lott.

Lena har drivit klädbutik i drygt 25 år till samans med sin mamma, tidigare sortiment var damkläder. Då Lena i januari 2009 övertog butiken i egen regi, bestämde vi oss för att ändra inrikting till fritidskläder och hundartiklar, vi tränar och tävlar själva aktivt med våra 3 dobermann sedan många år tillbaka, dobermann har vi haft i ca 15 år. Vi har b.l.a  utbildat en av våra hanar i gas och läcksök på Hundcampus i Hällefors, han är även svenskt viltspårschampion, den tittlen tog han nu  hösten 2009. Även tränad för eftersök och i vildsvinshägn, (Bassholma och Fredskog) Vår dobermanntik tränar och tävlar jag Lydnad ,Bruks, viltspår, Rallylydnad, jaktapportering, vi har också ställt ut mycket under årens lopp, Vår ambition med butiken är att tillhandahålla funktionella och hållbara fritidskläder för en aktiv fritid i skog och mark, Eftersom vi själva tränar och tävlar så mycket med våra egna hundar vet vi vikten av att vara rätt klädd samt hur viktigt att det även är kvallite på både Fritidskläderkläder och träningstillbehör. Vi testar även själva av det vi säljer, så vi vet att det håller vad vi lovar.

Det vi inte har hemma försöker vi ta hem, allt efter kundens önkemål. Vi anser att det är av mycket stor vikt att du skall känna dig nöjd som kund hos oss, samt känna dig tygg och väl omhändertagen i dina  köp av bla fritidskläder, Leksaker ,hundartiklar m.m hos oss på Lenas Lek Och Fritidskläder. 

Några av våra leverantörer är  bla Pinewood,

Vi är även klädansvariga för bla Åstorps Brukshundklubb, samt att vi brukar köra på hundträffar och träningsläger där vi visar upp delar av vårat Sortiment i fritidskläder och Outdoor

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s